Referanser

Hver pasient er unik. Således vil også behandlingen være deretter. Felles for alle er målet om best mulig resultat, og forhåpentligvis hundre prosent friskmelding. Under finner du noen av våre behandlingsresultater, samt erfaringer og referanser fra noen av våre pasienter.

Inngrodde tånegler

Tusen, tusen takk til Henriette Aanesen på AktivFot. Gleder meg til å lage artikkel sammen med deg. Du er gull verdt og fortjener all anerkjennelse du kan få. Hvis noen sliter med inngrodde tånegler anbefaler jeg virkelig Henriette.

Hilsen Lise Krogh-Bjørndalen

Far og sønn

Pasienten, 47 år oppsøkte AktivFot i 2017 fordi han ikke kunne løpe. Han fikk løst problemet og avsluttet sin behandling september 2017. Nå skriver han til oss:

 

Takk for sist, jeg kan fremdeles løpe takket være deg 😊

Jeg har en 12 åring som går litt skjevt og er litt platt. Når kan jeg ta med ham med til deg?

Sårbeint under forfoten

Jeg oppsøkte Siri  p.g.a plager med føttene, ble veldig sårbeint under forfoten når jeg gikk. Hadde tidligere forsøkt diverse innleggssåler uten hell.

Jeg ble bedre og bedre etter hver behandling.

Ved første behandlingstime med god informasjon og veiledning fra Siri, fikk jeg kjøpt nye sko og hun tilpasset såler til meg. Dette var nok til at jeg allerede kjente bedring.

I tillegg har hun lært meg å gå riktig, bruke hele foten, sparke fra osv. og gitt meg god behandling og gitt meg øvelser for å øke sirkulasjon og bevegelighet i føttene.

Jeg har nå fått en helt ny hverdag og kan i motsetning til tidligere gå lange turer uten plager.

Dame i 80-årene med smerter og kramper

Jeg hadde store problemer i mange år med føttene og smerter/kramper. Jeg gikk til fotterapeut i USA og i Norge, men de har kun fjernet hard hud/torner, de snakket ikke om at jeg kunne gjøre noe med årsaken til smerter i føttene.

Jeg var plaget med liktær som var så vonde å gå på.

Da jeg kom til Siri gikk rett på årsak og grunn til at problemene kom.Noe av det første hun begynte å snakke om var såler og nye sko som passer til mitt behov.

Smertene jeg hadde i stortåen er ikke vond lenger og jeg kan bruke stortåballene. Jeg har ikke lenger problemer med å gå, og jeg har ikke hatt smerter på lenge.

Kvinne, 65 med ankelproblemer

Jeg må bare få gi deg en tilbake melding Henriette , jeg tenker faktisk på deg hver dag. Jeg kan gå lange turer både i skogen og på asfalt, gjerne ei mil om gangen. Dette har jeg ikke kunnet gjøre på mange år. Det kan jeg gjøre takket være deg. Jeg er så glad i gå tur og nå er det ingen ting som hindrer meg.

Ser ofte at du har bilder av joggesko med friske farger, er det noe du selger? Kunne tenkt meg det til våren.

Tusen takk for at du har gjort dagen min så mye bedre❤️

Kvinne, 66 år

Jeg har fått svært god hjelp av Henriette Aanesen i AktivFot i Drammen. Det er nesten for godt til å være sant, at man som 60-åring kan få en ny gange, bli rettere i ryggen og ledigere i hoftene. Proff hjelp med proff behandling - TAKK 🥰👍🏻..

Gravid kvinne

Jeg oppsøkte Siri med bekkenplager pga graviditet. Siri veiledet om å bruke kroppen riktigere, gå riktigereog korrigerte sko med såle. Kort tid etter ble jeg kvitt ubehaget i bekkenet. Nå har jeg gått i flere måneder uten smerter.

Kvinne i 50 årene

Etter behandling hos Siri. Er på hytta og har vært på en lang skitur både i går og idag, og er helt uten smerter i føttene. Det kunne jeg ikke i fjor

Mann, 68 år

«Med dette vil undertegnede få uttrykke sin takknemlighet over hvor godt det er når en finner en fotterapeut som kan sitt håndverk (…). Jeg har dessverre fått polynevropati som delvis lammer armer og ben, noe som igjen fører til ustø gange og økt følsomhet under fotbladene (…). Etter at jeg begynte behandling hos AktivFot har jeg blitt mye bedre under fotbladene. Henriette har også hjulpet meg å tilegne meg en ny gange, slik at jeg kan gå lengre turer uten å få vondt (…).»

Mann, 68 år.

Kvinne, 33 år

«Reddet både føtter og jobb etter å ha fått beskjed av legen å finne meg en annen jobb. Går på hardt underlag hele tiden og det gjorde det til slutt uutholdelig på jobb. Takket være behandlinger og bevisstgjøring på måten å gå på er jeg hundre prosent bra!»

Kvinne, 55 år

Jeg kom til behandling med sterke smerter i midtfoten, som var utløst av hallux valgus som legen ville operere. Jeg kunne knapt gå i 10 minutter før smertene ble for sterke. Første timen var jeg skeptisk, men allerede etter tre uker var jeg kvitt halvparten av smertene. Nå etter 2,5 måneder er jeg så godt som smertefri. Takket være enestående behandling av AktivFot.»

Please reload

  • Black Facebook Icon

© 2020 by AktivFot AS