• Black Facebook Icon

© 2020 by AktivFot AS

Referanser

Hver pasient er unik. Således vil også behandlingen være deretter. Felles for alle er målet om best mulig resultat, og forhåpentligvis hundre prosent friskmelding. Under finner du noen av våre behandlingsresultater, samt erfaringer og referanser fra noen av våre pasienter.

Mann, 68 år

«Med dette vil undertegnede få uttrykke sin takknemlighet over hvor godt det er når en finner en fotterapeut som kan sitt håndverk (…). Jeg har dessverre fått polynevropati som delvis lammer armer og ben, noe som igjen fører til ustø gange og økt følsomhet under fotbladene (…). Etter at jeg begynte behandling hos AktivFot har jeg blitt mye bedre under fotbladene. Henriette har også hjulpet meg å tilegne meg en ny gange, slik at jeg kan gå lengre turer uten å få vondt (…).»

Mann, 68 år.

Kvinne, 33 år

«Reddet både føtter og jobb etter å ha fått beskjed av legen å finne meg en annen jobb. Går på hardt underlag hele tiden og det gjorde det til slutt uutholdelig på jobb. Takket være behandlinger og bevisstgjøring på måten å gå på er jeg hundre prosent bra!»

Kvinne, 55 år

Jeg kom til behandling med sterke smerter i midtfoten, som var utløst av hallux valgus som legen ville operere. Jeg kunne knapt gå i 10 minutter før smertene ble for sterke. Første timen var jeg skeptisk, men allerede etter tre uker var jeg kvitt halvparten av smertene. Nå etter 2,5 måneder er jeg så godt som smertefri. Takket være enestående behandling av AktivFot.»

Please reload